Töissä meni eilen pitkään. Olin aika epätoivoissani työpäivän lopussa tajuttuani kuinka usein tuntuu ettei kukaan kenen kanssa puhun töistäni - asiakkaat, kollegat, pomo - tunnu tajuavan mistä puhumme. En tiedä tarkoittaako se että itse ymmärrän liian hyvin vai en tarpeeksi hyvin. Aion yrittää parhaani olla ajattelematta asiaa, enää muutama kuukausi jäljellä joten kai se jotenkin menee. Ja tänään aion lähteä aikaisin.

Pois ja Paguli tulivat minua pyörällä vastaan kun tulin kotiin. Olimme suunnitelleet että Pois lähtisi juoksemaan ja minä ja Paguli pyöräilisimme vieressä mutta emme sitten ehtineet kun tulin niin myöhään kotiin. Illalla tanssimme/pompimme kaikki yhdessä Green Dayn Boulevard of Broken Dreamsin tahtiin.

Paguli oli käynyt P:n kanssa S:n luona päivällä.

Olin paremmalla tuulella. Illalla sain jopa hoidettua pankkiasioita. Tämänpäiväinen asiakastapaaminen ei onneksi pahemmin häirinnyt unta, Pagulin kutittelu sen sijaan hieman. Ja yöllä tuli yksi pissa sänkyyn, poika ei malttanut illalla käydä potalla. Kun yritin jo nukuttaa (ja hampaat oli pesty) niin hän pyysi (ja sai) suolakurkkuja! Täytyy muistaa antaa jotain pientä iltapalaa aikaisemmin tästä edespäin ettei tuo tule tavaksi.