Mitähän tästä nyt ajattelisi? Soitin töissä asiakkaalle (sille aggressiiviselle) jolle lähetin eilen raportin. Edellisessä tapaamisessa pomo oli kertonut asiakkaalle lähtöpäätöksestäni, mainiten myös että aion kotiäidiksi (hän käytti sanoja 'full time mother'). Nyt, täysin yllättäen, asiakas kysyi olisinko kiinnostunut työpaikasta heillä. Wow.

Tuli imarreltu, mutta outo olo - olen tuntenut hoitaneeni työni viimeisen vuoden aikana niin *huonosti* etten moista tarjousta ansaitsisi. Toisaalta luulin päättäneeni, että nämä työt eivät minua kiinnosta enää, että jos töitä teen niin jotain ihan erilaista sitten. Kolme-neljä vuotta sitten tuollainen tarjous olisi kyllä kiinnostanut kovasti. Ja toisaalta, asiakaspuolella työskentely olisi erilaista kuin nykyinen työ, ja varmasti siksi mielenkiintoisempaa. Mahdollisesti voisin vaikuttaa työnkuvaan ja työaikoihin paljon enemmän, muuttaa niitä itselleni sopivimmiksi.

Vastasin että olisin kyllä kiinnostunut keskustelemaan mahdollisuuksista, mutta toistin että ensi sijassa haluan aikaa perheelle, se on minulle nyt ykkösasia. Lisäksi he eivät edes tienneet että olen palaamassa Lontooseen ja olivat ajatelleet työskentelyä Aasiassa - voi kyllä olla että se ei oikeastaan heitä haittaa, sellaista se on se globaalisuus, kai. Odottelen jatkoa...