...joka taisi myös olla Naisten Vuosi.

You Belong in 1975
1975
If you scored... 1950 - 1959: You're fun loving, romantic, and more than a little innocent. See you at the drive in! 1960 - 1969: You are a free spirit with a huge heart. Love, peace, and happiness rule - oh, and drugs too. 1970 - 1979: Bold and brash, you take life by the horns. Whether you're partying or protesting, you give it your all! 1980 - 1989: Wild, over the top, and just a little bit cheesy. You're colorful at night - and successful during the day. 1990 - 1999: With you anything goes! You're grunge one day, ghetto fabulous the next. It's all good!
 
*******
Aika ei riitä oikealle kirjoittamiselle joten tulee tehtyä näitä quizejä. Vähän päiväkirjaa kuitenkin omaksi iloksi:
 
Isoja päätöksiä on tehty: muutamme sittenkin Poisin vanhempien & siskon omistamaan taloon, yhdessä O:n perheen (isä, äiti ja tuleva sisarus, Mahatma) kanssa.
 
Aamulla kerroin Pagulille että Pois on löytänyt meille uuden talon. Sanoin että talossa on oma puutarha mutta uima-allasta ei sitten ole. Paguli heti sanomaan että no sitten täytyy olla oma hiekkaranta ja meri! Nauratti. Onneksi rautatie talon takana on melkein yhtä hyvä juttu Pagulin mielestä. Hiekkarannalle muuttoa voidaan miettiä ehkä sitten muutaman vuoden päästä...
 
Siskolle en ole vielä puhunut asiasta. Sisko on sittenkin tulossa tänne, ehkä jo ensi viikolla, jää toukokuulle asti ja voi auttaa sitten muutossa jne. Sitten pitäisi olla aikaa puhua. Kun viimeksi puhuin siskon kanssa puhelimessa hän kuulosti paljon paremmalta. Periaatteessa olen sitä mieltä että siskon olisi hyvä jossain vaiheessa huomata että viha ja suuttumus O:n vanhempia kohtaan vain pahentaa asiaa, ja jotenkin yritettävä sopia asia. Vaikka varmasti se on ihan uskomattoman vaikea asia hänelle. Enkä kuitenkaan tiedä onko se juuri nyt se vaikein asia. 
 
Pois sanoi O:n äidin sanoneen samaa, toivoneen että hän voisi jotenkin sopia siskon kanssa asiat. Vaikea kuvitella miten se käytännössä tapahtuisi, mutta tavallaan tuntuu että kaikki ovat nyt toiveikkaita ja positiivisemmalla mielellä, ehkä aika on jo oikea.
 
Muitakin vieraita on tulossa: siskon kaverit H & A tulevat ensi viikolla ennen Thaimaan ja Vietnamin reissua; oma kaverini P tulee Suomesta työmatkalle tänne huhtikuun puolessa välissä, ja Poisin vanhemmat tulevat huhtikuun lopulla. Tyhjään taloon on kiva saada vieraita. Hui, dejavu - ihan kuin olisin kirjoittanut tämän kappaleen joskus ennenkin?!?!
 
Joogassakin kävin, vaihteeksi opettaja halusi meidän tekevän harteillaseisonnan heti alkuun, että huomaisimme miten se yleensä on vaikeampaa aikaisemmin päivällä / harjoituksen alussa, ja ymmärtäisimme olla kiintymättä siihen miten 'hyvin' osaamme sen myöhemmin päivällä tehdä, harjoitella 'huonomman version' hyväksymistä. Eräänlainen meditaatio siis. Itse en vain voinut tehdä inversioita kun on menkat. Muuten ihana, rentouttava ja virkistävä harjoitus, paljon tasapainoilua (dog split, standing split). Paino 53.50kg. Poisin lähdön jälkeen Paguli ja minä olemme syöneet kaurapuuroa aamiaiseksi lähes joka päivä.