Tänään olen ollut kotona. Paguli on ollut kipeänä, oli kuumeessa jo edellisenä yönä, eilen päivällä taas parempi mutta yöllä taas kuume nousi ja nukkumisesta ei tullut paljon mitään. Tänään on myös ollut ripulia, joten huolestuin vähän enemmän ja huonosti nukutun yön jälkeen lähetin pomolle tekstiviestin että aion jäädä lastani hoitamaan.

Oikeastaan Paguli on kyllä ollut tosi hyvällä tuulella ja on jaksanut leikkiä ihan normaalisti, ripulin tullessa aina vain vähän pelästyy. Ja pyytää että laitetaan vaippa. On saanut vaippaa pitääkin koska muuten olisi kaikki paikat likaisia. Nyt Paguli suostui lähtemään P:n kanssa leikkipaikalle ja minä soitin töihin, kauhulla odotan huomista koska luulen että päivästä tulee aika hirveä... No ovat kai jotensakin pärjänneet ilman minuakin (???).

Perjantain aioin pitää vapaata mennäkseni Pagulin leikkikouluun tapaamaan opettajaa. Sittemmin suunnitelmat muuttuivat ja olemmekin lähdössä viikonlopuksi Tiomanille Poisin seuraksi!!! Ikävä on. Pagulilla myös, kysyy usein joko daddy tulee kotiin, tai toteaa "my daddy's waiting for me". Huolestuttavaa tosin on, että joka kerta kun soitamme Poisille, Pagulin ensimmäinen kysymys kuuluu: "you got present for me?". Tästä tavasta täytyisi kyllä päästä eroon, en ymmärrä miten pojasta on tullut tuommoinen materialisti jo.

Ruokakaupassakin käytiin. Taksikuski avusti nostamalla Pagulin taksiin kun minä laitoin kauppakasseja takakonttiin, enkä tajunnut oikein tehdä tai sanoa mitään, teoriassa mies olisi kyllä voinut lähteä menemään ilman minua, Paguli kyydissä. Ensi kerralla olen kyllä varovaisempi, ja kerroin Pagulillekin että jos noin käy toiste niin sanoo kovalla äänellä että ei autoon ilman äitiä. Luulen että ehkä ymmärsi asian, mutta siis en aio antaa saman tapahtua uudestaan joten ei pitäisi olla tarvetta sanoa. Pelottavaa. Käytännössä taksi ei pääsisi karkuun koska taksifirman GPS-systeemi seuraa koko ajan ja tietää missä taksit ovat, melkein missä tahansa muualla vaara olisi ehkä todellisempi.